OM MIG


UTBILDNING

  • 2022 Yinyogautbildning 50h, Stockholm
  • 2018 Yogalärarutbildning 200h med inriktning hatha, vinyasa, restorative och Ayurveda.
    Yoga Alliance certifierad (RYT 200), Lund
  • 2014 Vinyasayogautbildning, Costa Rica
  • 2014-2016 Workshops i acroyoga och Ayurveda, Sverige och Frankrike

Jag började praktisera yoga regelbundet år 2010, efter att ha provat Bikramyoga i Australien. Yoga för mig var, som för många i starten, främst en träningsform. Jag praktiserade mer fysiskt krävande former av yoga såsom hatha och vinyasa. Samtidigt började mitt intresse för andlighet att gro, och efter hand insåg jag att yogan är mycket mer än att svettas och stretcha. I yogan kunde jag låta intresset för det andliga växa, och jag märkte att både kropp och själ kan må bra av lugna yogaformer med. 

Min praktik kom att innefatta även yin- och restorative yoga. Idag praktiserar och undervisar jag flera former av yoga, där de återkommande favoriterna är vinyasayoga samt yinyoga. Filosofin bakom yoga betyder mycket för mig, och kan guida en till att leva ett värdefullt och medvetet liv. Att inspirera andra till att yoga och leva yogiskt är fantastiskt. Det ger mig energi att få dela med sig av yogan och se att den även gör andra gott.

Det bästa med yogan är att det är en praktik - vi blir aldrig klara. Vi kan lära oss mer om yogan och oss själva och utvecklas med yogan under hela livet.

Kontakta mig om du vill veta mer! För inspiration och uppdateringar, följ yogamedlina på Instagram.

© 2021 Yoga med Lina
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!