YOGA

Jag undervisar i flera former av yoga. Klasserna anpassas alltid efter gruppen och alternativ till olika övningar ges för att anpassa till individen. Bokar du en privatklass har vi en dialog kring vad för yoga du är intresserad av.

HATHAYOGA

En generell benämning för fysiska former av yoga. Hatha betyder styrka och ofta innebär det att vi står längre i positionerna. Utöver styrka arbetar vi med andningen och flexibilitet.

VINYASAYOGA

En dynamisk yogaklass där vi rör oss tillsammans med andetaget. Här får du möjlighet att utveckla din yogapraktik samt utmana dig själv och dina asanas (positioner). Som alltid yogar du utefter din egen kropp och förutsättningar, som kan variera dag till dag. Alternativa positioner ges till de mer avancerade.


YINYOGA

En stund på mattan där du tar hand om dig själv genom att sträcka ut muskler och bindväv. Genom yinyoga kan vi lösa upp energiblockeringar och aktivera det parasympatiska ("lugn-och-ro") nervsystemet. Yinyoga passar alla kroppar och nivåer och positionerna kan anpassas därefter. Det är ett bra komplement till mer fysiska former av yoga eller annan träning, samt hjälper oss att varva ner.


RESTORATIVE YOGA

En lugn form av yoga där vi vilar i olika positioner för att få energi. Vi använder oss av kuddar och filtar för att göra varje position bekväm, då vi varken ska stretcha eller arbeta med styrka, utan få möjlighet att slappna av helt.

ACROYOGA

En blandning mellan yoga och akrobatik där vi övar samspel och tillit. En lekfull klass.


SUP-YOGA

Yoga på en standup paddle-board (SUP). Allt vi gör på yogamattan kan vi göra på brädan! Men det är vingligare. En perfekt yogaform för bålstabilitet, balans och lekfullhet. Passar alla nivåer. Var beredd på att du kanske badar också.
© 2021 Yoga med Lina
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!